Property CGI visual of a forest cottage renovation for planning-application

Property CGI visual of a forest cottage renovation for planning-application

Existing property before renovation

Existing property before renovation

Property CGI Visual of a forest cottage renovation FOr Planning application

Charles Roberts Studios were commissioned by a private client to visualise a forest cottage that had fallen into disrepair.

The property was in need of renovation but due to its location in the New Forest National Park planning permission is a sensitive issue.

Our property CGI visual formed an integral part of the Design and Access Statement in the planning application. It communicated the proposed new design and materials update in an efficient manner enabling a successful decision.

Charles Roberts Studios have over 20 years experience supporting planning applications and have built collaborative relationships with city and town planners planning consultancies and developers.

Contact us to see how we can help you achieve a successful planning application today.